Modern Dance – Campioni Mondiali la dans

Modern Dance – Campioni Mondiali la dans

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Formatia Modern Dance de la Palatul Copiilor Craiova a participat in perioada 16-20 mai 2012 la Concursul Mondial de Dans DanceStar World Master desfasurat in Porec, Croatia. Cei 15 micuti cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani au participat la categoria MTV Commercial si au castigat locul I.
In competitie au fost inscrise peste 700 de dansuri si peste 4000 de participanti.
Romania a fost printre favorite si fiecare dans a fost aplaudat de catre public si apreciat de catre juriu. Micutii nostri si-au facut foarte multi prieteni printre ceilalti participanti si in mod special cu membri echipajului din Polonia. Au participat la diferite workshopuri de balet, jazz, dans modern, contemporan, hip-hop, urban, unde au fost instruiti de catre fosti mari campioni mondiali ai dansului si in prezent membri ai juriului.

Formatia Modern Dance a evoluat in concurs in prima zi, pe data de 17 mai, urmand ca in celalalte zile sa participe la diverse excursii organizate de ESDU.

Evolutia acestora a fost la inaltime, pe masura asteptarilor noastre. E pentru prima data cand se participa la un concurs de nivel mondial, unde spre bucuria tuturor am obtinut premiul meritat, acesta datorandu-se pregatirii copiilor inca de la inceputul anului scolar.
Pentru anul urmator urmeaza sa ne pregatim pt mai multe stiluri si categorii de dans (de la solo, duo, trio la formatie).
Nu in ultimul rand dorim sa multumim celor care au facut posibila deplasarea pentru participarea noastra la acest concurs: Inspectoratului Judetean Scolar Dolj, Palatului Copiilor Craiova, sponsorilor nostri, colegilor de la alte trupe pregatite tot in cadrul Palatului Copiilor, parintilor, precum si oamenilor care au fost alaturi de noi la spectacolele organizate pentru strangerea de fonduri necesare deplasarii noastre.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.