Ion Prioteasa: Milioanele de suporteri ai Universității Craiova nu vor accepta ca...

Ion Prioteasa: Milioanele de suporteri ai Universității Craiova nu vor accepta ca echipa lor de suflet să fie înlocuită

422
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj a declarat astăzi că decizia Adunării Generale a Federației Române de Fotbal de a dezafilia echipa Universității Craiova este nedreaptă și că ar trebui revizuită.

„În toate localitățile în care ajung în ultima vreme, toată lumea mă întreabă despre un simbol care ne este foarte drag nouă oltenilor. Este vorba de Universitatea Craiova. A fost o decizie absolut nedreaptă a FRF și a Adunării Generale și nu meritam acest lucru. Ceea ce ni se oferă acum cu o echipă în Divizia B este într-un fel de a liniști anumite spirite pe plan local. Milioanele de suporteri ai Universității Craiova nu cred în această soluție și nu vor accepta ca echipa lor de suflet să fie înlocuită”, a afirmat Ion Prioteasa.

Acesta consideră că este datoria sa de a-i răsplăti pe cei 100.000 de cetățeni care i-au oferit votul acum patru ani, de a susține echipa de fotbal craioveană și de a atrage atenția asupra acelei hotărâri.

„Doresc să-mi reafirm susținerea pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova și, așa cum am mai spus-o, actul prin care acest club este scos în afara fotbalului este unul abuziv”, a mai adăugat Prioteasa.

 

Sursa: jurnalulolteniei.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     12-12-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    752

    il doare pe el undeva de echipa….el vrea votul si doar atat….

  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    16711
    Citat Mesaj initiat de rob3rt_sanki
    il doare pe el undeva de echipa….el vrea votul si doar atat….

    corect
    unde a fost pana acum? nu l-am auzit sa scoata un cuvant despre U Craiova, dar vorba aia e nevoie de prosti acum sa voteze

    Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.