DJST Dolj organizează un eveniment în memoria lui Andrei Goreci

DJST Dolj organizează un eveniment în memoria lui Andrei Goreci

354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj invită tinerii implicaţi în acţiuni de voluntariat la Concursul Naţional “Andrei”.

 

Instituţia va organiza acest concurs în memoria lui Andrei Goreci, adolescentul înjunghiat mortal în octombrie 2010. Pot participa la acest eveniment voluntari cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, implicaţi în activităţile ONG-urilor de şi pentru tineret din întreaga ţară. Înscrierea va consta într-o scrisoare de intenție care va cuprinde o autocaracterizare, motivația participării la acest concurs – care va include răspunsul la întrebarea “De ce militezi pentru non-violență?”, o argumentare care să arate de ce participantul respectiv merită să primească premiul “Andrei” şi o scurtă descriere a proiectelor în care s-a implicat în anul 2011. Scrisoarea de intenție va fi transmisă DJTS Dolj la adresa de email djst.dolj@anst.gov.ro până pe 5 iunie 2012 . Cel care va câştiga competiţia va primi premiul “Andrei”, în semn de apreciere a activităţii depuse de Andrei Goreci în proiectele ce militează pentru non-violenţă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.