Ştefan Stoica – campanie electorală în comunele din Dolj

Ştefan Stoica – campanie electorală în comunele din Dolj

473
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Consilierul judeţean şi candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Ştefan Stoica, a vizitat în această săptămână comunele Castranova şi Întorsura. De asemena, Stoica a fost prezent şi în localitatea Călăraşi. 

Ştefan Stoica a participat la evenimentul de lansare a candidaturii lui Dumitru Măceşanu, cel care doreşte să obţină fotoliul de primar în comuna Castranova. Lansarea a avut loc în satul Puţuri. “Candidatul pe care ni l-am ales pentru comuna Castranova este cel potrivit pentru a ocupa funcţia de primar al localităţii. Se bucură de popularitate în rândul cetăţenilor şi, ceea ce este cel mai important, este un foarte bun gospodar şi oamenii ştiu acest lucru. Sunt sigur că va reuşi să modernizeze localitatea şi îl asigur că va primi sprijinul necesar de la Consiliul Judeţean Dolj”, a declarat consilierul judeţean.

Stoica a mai participat şi la cea de-a patra ediţie a Zilelor Comunei Întorsura. Stoica s-a întâlnit, cu acează ocazie, cu zeci de cetăţeni ai localităţii care i-au comunicat principalele probleme ale comunităţii. “Am asistat la un spectacol inedit care ne demonstrează, încă o dată, faptul că doljenii trebuie să îşi păstreze tradiţiile. De aceea, pe lângă alimentări cu apă, investiţii în drumuri şi şcoli, trebuie să investim şi în căminele de cultură deoarece trebuie să venim în ajutorul tinerilor din mediul rural care trebuie să reînfiinţeze acele ansambluri populare cu care să participe la un concurs interjudeţean, organizat de Consiliul Judeţean”, a declarat Ştefan Stoica.

De asemenea, în Călăraşi Stoica a participat la Zilele Comunei Călăraşi. Acesta a fost invitat de primarul localităţii, Vergică Şovăilă. “În fiecare an venim la Călăraşi pentru a fi alături de primarul Vergică Şovăilă şi de locuitorii acestei comune. De fiecare dată, oamenii de aici ne-au demonstrat că ştiu să păstreze tradiţiile iar tinerii sunt atraşi de păstrarea obiceiurilor săteşti”, a completat candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

Ştefania Bătrînca



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.