Constantin: „Severin ar trebui să promoveze direct”

Constantin: „Severin ar trebui să promoveze direct”

398
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Formaţia Gaz Metan Severin şi-a asigurat locul al treilea în seria a II-a, însă şefii fotbalului vor decide dacă va promova direct în Liga I sau se va organiza un meci de baraj în compania formaţiei aflate pe loc retrogradabil în primul eşalon, FCM Târgu Mureş. Preşedintele formaţiei mehedinţene, Gheorghe Constantin, care a anunţat că la finalul sezonului va părăsi echipa, consideră că locul al treilea trebuie să promoveze direct.

 

„Fără discuţie Severin ar trebui să promoveze direct, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Dar să aşteptăm decizia FRF, sâmbătă va fi şedinţă de Comitet Executiv. Într-adevăr, la finalul sezonului mă despart de Severin, indiferent dacă echipa va evolua în Liga I sau tot în acest eşalon. Motivele sunt personale. Normal, voi rămâne în fotbal, deocamdată mai multe nu pot spune”, a declarat Gheorghe Constantin, reprezentantul cluburilor de Liga a II-a în CEx.

Alro Slatina a fost angrenată în lupta pentru locul al treilea, care ar putea duce în Liga I, însă aluminiştii au piredut contactul cu severinenii, care sunt matematic pe podium.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.