Chiriţă: „Nu a existat meci în care să nu putem oferi replică...

Chiriţă: „Nu a existat meci în care să nu putem oferi replică adversarului”

464
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fotbalist sosit în iarnă de la Victoria Brăneşti, Augustin Chiriţă consideră că forţa grupului a stat la baza îndeplinirii obiectivului, menţinerea în eşalonul secund. Mijlocaşul de 36 de ani al celor de la FC Olt Slatina speră ca în cele două meciuri care au mai rămas de disputat echipa să obţină maximum de puncte.

 

„Am încercat, prin unitatea grupului, pregătirea fizică bună, seriozitatea cu care am tratat toate meciurile să ne atingem obiectivul. Primul target a fost atins, salvarea de la retrogradare, următorul este să nu pierdem până la sfârşitul campionatului, iar dacă se poate să nu primim gol ar fi extraordinar. Noi sperăm să nu pierdem în cele două meciuri care au mai rămas de disputat, iar prin jocul rezultatelor cred că putem termina pe locul zece. Principalul obiectiv a fost atins, acum sperăm să acumulăm cât mai multe puncte, să demonstrăm că nu suntem primii peste linie”, a declarat Augustin Chiriţă.

„Am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă”

Mijlocaşul grupării FC Olt Slatina, Augustin Chiriţă, spune că echipa s-a ridicat prin joc la nivelul adversarelor, indiferent de tradiţia în fotbal pe care o au.

 

„Meciul cu Mureşul Deva a fost unul dintre jocurile cheie, însă fiecare meci a fost foarte important pentru noi, fiecare punct a contat foarte mult, dacă ne uităm în clasament punctul cu Chindia, cel de la Alba Iulia, cel de acasă cu Gaz Metan Severin, au fost preţioase în economia clasamentului. Am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă, nu am fost până acum surclasaţi fără drept de apel, în care să facem figuraţie pe teren, să nu putem oferi o replică adversarului”, a mai spus mijlocaşul celor de la FC Olt.

FC Olt Slatina şi-a atins matematic obiectivul, menţinerea în eşalonul secund înainte cu câteva etape de finalul sezonului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.