Varujan Vosganian şi Lia Olguţa Vasilescu s-a întâlnit cu oamenii de afaceri...

Varujan Vosganian şi Lia Olguţa Vasilescu s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din craiova

448
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul Lia Olguţa Vasilescu, candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Primăria municipiului Craiova şi senatorul Varujan Vosganian s-au întâlnit cu oamenii de afaceri din Craiova.

Candidatul USL la primăria Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul Varujan Vosganian au avut ieri 22 mai, la Casa Universitarilor din Bănie, o întâlnire cu oamenii de afaceri craioveni. Fostul ministru al Economiei şi Finanţelor a prezentat priorităţile USL pentru sprijinirea mediului de afaceri, începând cu scăderea CAS la angajator, reluarea marilor proiecte de infrastructura, reducerea fiscalității pe TVA şi contribuţii și debirocratizarea. “Clasa politică nu trebuie să-și aducă aminte de mediul de afaceri doar în an electoral sau când mai e nevoie de sponsorizări pentru spectacole” a afirmat Vosganian. Potrivit senatorului PNL, din anul 2013, economia românească va avea creştere. La rândul său, Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că, în calitate de primar, va scădea taxele locale pentru investitorii care creează locuri de muncă, deoarece Craiova e pe primul loc la şomaj, dintre marile oraşe ale tării, poate şi din cauza faptului că are cele mai mari astfel de taxe. “Vreau să avem locuri de muncă în Craiova, nu să gonim investitorii către Balş sau Slatina, fiindcă unii cred că putem face turism, în loc de industrie. Îmi doresc să lucrez cu firme craiovene care oferă locuri de muncă, în primul rând, craiovenilor. Din păcate, în Craiova, doar firmele portocalii, de la București, au avut acces la fondurile publice”, a declarat candidata USL. Oamenii de afaceri au reclamat controalele abuzive ale instituţiilor statului, absenţa unei autostrăzi în zona Olteniei, lipsa unor şcoli moderne pentru copii precum și a unor spitale bine dotate. La întâlnire a participat şi Consulul Italiei, Mario Monetti, care a solicitat sprijin pentru un liceu bilingv, român-italian, la Craiova şi a precizat că mai mulţi oameni de afaceri italieni vor să vină în oraş, dar au nevoie de infrastructură şi chiar de spitale. “M-am găsit în situaţia de a vizita conaţionali în spitalele craiovene şi pot să mă declar nemulţumit de condiţii. Trebuie să se întâmple ceva bun în acest domeniu”, a spus domnia sa.
Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.