Poliţiştii doljeni cercetează trei tineri pentru comiterea a nouă fapte de furt...

Poliţiştii doljeni cercetează trei tineri pentru comiterea a nouă fapte de furt calificat

339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


Ieri, 22.05.2012, în urma activităţilor specifice desfăşurate de către lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi în mai multe cauze penale privind furturi din locuinţe şi anexe au fost identificaţi şi conduşi pentru audieri la sediul unităţii de poliţie: B.IULIAN, 27 ani, B.P., 17 ani şi M.I., de 16 ani, toţi din comuna Celaru, Dolj.

Poliţiştii au stabilit faptul că aceştia au comis în perioada octombrie 2011-mai 2012 nu mai puţin de 9 furturi din locuinţe şi din anexe. Prejudiciul total cauzat se ridică la suma de aproximativ 20.000 din care s-a reuşit recuperarea în proporţie de 60 %.

Cei în cauză au reuşit să sustragă în perioada menţionată trei cai, un ied, un moped, dar şi alte bunuri din localităţile Celaru, Apele Vii, Drăgoteşti şi Craiova.

În baza probatoriului administrat în cauză B.IULIAN a fost reţinut pe o perioada de 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar fată de ceilalţi doi făptuitori se continuă cercetările cu aceştia în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.