3rei Sud Est revine pentru o seara la premiile RMA...

3rei Sud Est revine pentru o seara la premiile RMA 2012

858
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

3rei Sud Est, cea mai apreciata trupa dance romaneasca se reintoarce pe scena, pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, Gala aniversara RMA 2012.

Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 Iunie, unde fanii vor avea sansa sa ii vada din nou impreuna, intr-o cantare live de exceptie.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca si a primit titlul “Regii muzicii de dans”.

Laurentiu, Mihai si Viorel au format in 1998 primul grup soul/dance din Romania si au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti.

Cei trei au reusit sa doboare, la momentul aparitiei, toate recordurile in

materie de vanzari: 800.000 de casete audio si CD-uri vandute in toata tara. Discul 3rei Sud Est, lansat in 1998, a fost vandut in peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar si in 6000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioada, dar si in prezent greu de atins.

3rei Sud Est vor interpreta bine cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul si care reusesc de fiecare data sa trezeasca amintiri placute publicului.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.
Sponsori: Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio
Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     pe unde apuc
    Mesaje
    191

    Hmm… interesant

    Semneaza petitia! - Justice for Craiova!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.