Mascaţii au luat pe sus cinci persoane care erau pe mână cu...

Mascaţii au luat pe sus cinci persoane care erau pe mână cu infractori periculoşi

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Procurorii DIICOT au descins în această dimineaţă în cinci locaţii. Percheziţiile au avut loc în Craiova, Bucureşti şi Braşov. Cinci personae au fost ridicate şi sunt acuzate că au  falsificat cărţi de identitate, paşapoarte, permise de conducere pe care le foloseau diverşi infractori nu doar în ţară ci şi în alte ţări europene, SUA şi Mexic.

Paul Dumitru, în vîrstă de 48 de ani, din Craiova, a fost reţinut în această dimineaţă. El este cel care conducea reţeaua. Procurorii DIICOT au stabilit că membrii grupării  fac parte dintr-un grup infracţional organizat, cu ramificaţii în România, Ungaria şi Bulgaria, care se ocupă cu contrafacerea de documente de identitate,utilizate în comiterea de infracţiuni cu cărţi de credit contrafăcute sau pentru persoane aflate în urmărirea poliţiei ori cu interdicţii de a părăsi ţara.

În urma percheziţilor din locuinţele grupului infracţional, s-au ridicat două laboratoare de falsificat documente, mai multe documente false, două laptopuri, două calculatoare, cinci telefoane mobile şi 178 de CD/DVD-uri.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.