Ionel Pană condamnă proiectele lui Solomon: Sunt făcute fără cap

Ionel Pană condamnă proiectele lui Solomon: Sunt făcute fără cap

688
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ionel Pană, candidatul PP-DD la Primăria Craiova, a susținut astăzi o conferință de presă, în care a vorbit despre „competiția electorală” și acțiunile unor contracandidați. De asemenea, el promite că dacă va ajunge primar, va vorbi direct cu cetățenii, pentru a găsi o rezolvare a problemelor sale, așa cum s-a întâmplat și astăzi.

Alături de politician a mai venit și Constanța Firu, o femeie, care locuiește în zona Târgului, pe strada Emil Racoviță, plângându-se de inundațiile din ultimele zile, de acolo. „Nimeni nu se interesează de noi. Ieri dacă mai ploua două ore, apa intra peste noi în casă. Ne-am dus copiii în spate, la școală, pentru că nu aveau pe unde să treacă. Am sunat peste tot, dar nimeni nu răspunde, iar la poliție, să-i dau în judecată nu rezolv nimic.”, a spus  cetățeanca.

Candidatul PP-DD este de părere că lucrurile realizate de Antonie Solomon nu au fost tocmai utile pentru craioveni. „Dacă primarul a mai făcut câteva lucruri bune, așa cum le consideră  dânsul, eu spun că sunt făcute fără cap”.
Referitor la pasajul suprateran, el a menționat că mai benefică ar fi fost o grădină supraetajată, pentru a împrospăta aerul orașului. Cât despre Centrul Expozițional, Pană spune că este de acord, cu excepția faptul că pentru a ajunge în acea locație ai nevoie de infrastructură.

Ionel Pană a afirmat că nu dorește să comenteze acum sondajul realizat de GeoPol și o va face în ultima săptămână de campanie, considerând că atunci este momentul oportun. „În acest barometru realizat apar patru competitori pe care i-aș împărți în două categorii: una în care doi oameni au dreptul moral să candideze, fără să dau nume și cealaltă catergorie în care cei doi competitori au avut destinele Craiovei în mână. Unul timp de 10 ani, acum fiind primar, iar celălalt din funția de viceprimar, dar și primar interimar al orașului”, a declarat acesta.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.