MRU a mărturisit într-o vizită la Craiova, că a fost amenințat cu...

MRU a mărturisit într-o vizită la Craiova, că a fost amenințat cu moartea, de către un parlamentar

353
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mihai Răzvan Ungureanu, fostul premier al României, a venit astăzi în Craiova, la invitația lui Mărinică Dincă și Ștefan Stoica, candidații PDL la Primăria orașului respectiv la președinția Consiliului Județean Dolj. Prima oprire a avut loc la fabrica Popeci, unde MRU a făcut și declarații.

foto: Remus Badea

Omul de afaceri Constantin Popeci l-a întâmpinat pe MRU, iar apelativul prin care i s-a adresat a fost de „premier”, deși acesta a fost demis din funcție în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Aceștia au făcut un tur al fabricii, afaceristul explicându-i totodată și traiectoria sa. Ungureanu și-a arătat susținerea față de cei doi candidați PDL și este este de părere că energia tinereții celor doi le va permite să-și pună planurile în aplicare.

O declarație fără detalii concrete a venit atunci când s-a referit la Lia Olguța Vasilescu și la postările sale de pe Facebook. „Nu mă deranjează critica, însă există și o limită, atunci când încep amenințările cu moartea. Doamna Vasilescu a făcut o aluzie, într-una dintre postările sale de pe blog, asupra felului în care oameni de factura mea ar trebui corectați în activitatea lor definitiv. Această postare a precedat o expresie mult mai directă și corosivă a unui domn parlamentar din Moldova, care a amenințat direct cu moartea”, a susținut fostul prim-ministru.

Întrebat dacă se va înscrie în PDL sau va candida la președinția României, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns evaziv: „Mai încolo veți avea și răspunsul la această întrebare”.

De asemenea, el a mărturisit că a venit în Craiova pentru că acum are mai mult timp și că nu-și aduce aminte de o altă invitație venită din partea celor din orașul nostru.

Mihai Craioveanu

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.