Oprescu: “Unii jucători nu se respectă”

Oprescu: “Unii jucători nu se respectă”

674
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul Dan Oprescu a rulat întreg lotul de jucători aflat la dispoziţie, folosind două formule de start. Pe lângă noile achiziţii, care au putut fi urmărite la lucru, principalul celor de la FC Olt Slatina a avut câţiva jucători aflaţi în probe, însă marea majoritate va părăsi echipa după acest joc. Toate cele trei goluri au fostt încasate de alb-vişinii în primele 30 de minute ale partidei amicale.

“ Sunt nemulţumit, nu poţi fi altfel după ce pierzi la scorul acesta cu o echipă de eşalon inferior, chiar dacă terenul a fost acoperit de zăpadă. Unii jucători nu se respectă pe ei înşişi. Este premature să vorbesc despre jucătorii nou-veniţi, toată lumea a jucat slab. Mulţi dintre jucătorii aflaţi în probe nu vor mai rămâne, însă pe unii vreau să-i mai văd. Sigur, au fost şi momente bune, dar umbrite de golurile primite. Au fost greşei individuale foarte mari”, a declarat Oprescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.