„Mita si Votul Ilegal” la Calafat

„Mita si Votul Ilegal” la Calafat

256
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”

– Campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale –

Astăzi, 24 mai a.c., în cadrul campaniei de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”, membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj s-au deplasat în centrul municipiului Calafat, judeţul Dolj.

Membrii Centrului de Comunicare Dolj au distribuit către cetăţeni 300 materiale promoţionale conţinând extrase din actele normative ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral.

Şi activitatea de promovare a campaniei de informare şi conştientizare desfăşurată astăzi s-a bucurat de interesul cetăţenilor care au adresat întrebări cu privire la normele legale ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral.

Activităţile de promovare şi popularizare a campaniei vor fi continuate şi în perioada imediat următoare, membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj urmând a se deplasa în mediul rural, la diferite sărbători câmpeneşti, unde vor fi distribuite materiale ale campaniei „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!” .



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.