Ion Prioteasa, la lansarea candidatului PSD la Primaria Farcas

Ion Prioteasa, la lansarea candidatului PSD la Primaria Farcas

526
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, joi seară, la lansarea primarului comunei Fărcaș, Ilie Nemțaru, pentru un nou mandat din partea PSD, evenimentul fiind organizat la Căminul Cultural.

Cu prilejul lansării, manifestare la care au participat câteva sute de persoane, Ion Prioteasa, candidat din partea USL pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dolj, și-a reafirmat sprijinul pentru actualul primar al comunei Fărcaș, Ilie Nemțaru, întrucât a reușit să pună în valoare câteva obiective, în ciuda unui buget insuficient pentru nevoile localității.

„Nu am fi venit astăzi (joi) la Fărcaș, dacă nu am fi avut un motiv întemeiat. Am venit să vă spunem că, deși suntem în opoziție de șapte ani, pe aici, pe la dumneavoastră, s-a mai întâmplat câte ceva. Lucrurile făcute în Fărcaș se datorează primarului vostru, Ilie Nemțaru.

De câteva zile președintele PSD, Victor Ponta, este prim-ministrul României. Nu s-a mai văzut de ceva vreme ca un om din Oltenia să ajungă în fruntea Guvernului, ceea ce înseamnă că trebuie să se mai întoarcă ceva și spre noi, pentru că toate investițiile de până acuma au fost direcționate de fostul premier, actualul președinte al PDL, către Cluj și Ardeal. Zona noastră săracă a devenit și mai săracă, iar cei care erau bogați, au prosperat și mai mult.

Nu vreau să vă cer votul, pentru că din sondajele de opinie eu dețin printre cele mai mari procente ca încredere de vot din România. Înseamnă foarte mult pentru mine dacă îi dați votul lui Ilie Nemțaru. Dacă vreți să se miște ceva în această localitate, atunci trebuie să-l votați pe Ilie Nemțaru”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

La rândul său, primarul comunei Fărcaș, Ilie Nemțaru, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a declarat: „Îmi propun ca și în mandatul viitor să fac cel puțin câte realizări am avut în ultimii patru ani. Vreau să punem în funcțiune noul dispensar și-l vom reabilita pe cel vechi, se va înființa o casă de copii, iar școala de la Amărăști nu se va mai desființa. Din acest an, școala de la Amărăști ar fi trebuit să fie desființată, iar copiii să-i aducem aici, la Fărcaș. Nu uitați, pe 10 iunie trebuie să puneți ștampila acolo unde vedeți pe buletinul de vot sigla cu cei trandafiri, pe mine și pe președintele Ion Prioteasa”.

Deputatul PSD Petre Petrescu le-a spus celor prezenți  la evenimentul lansării să-l crediteze pentru un nou mandat pe actualul primar Ilie Nemțaru, dacă își doresc în continuare ca Fărcașul să se dezvolte.

„Au fost oameni aici în care am avut încredere: consilieri locali, viceprimar. Nu vă lăsați amăgiți când vă spun că sunt oamenii noștri. Nu! Cei care au trădat o dată, vor mai trăda și altădată. Dacă ei au plecat, atunci plecați să fie. Nu au sprijinul nostru, oricât s-ar gudura ei pe aici prin sat. Acesta este motivul pentru care vă spun că dacă vreți ca lucrurile să meargă înainte în comuna Fărcaș, atunci trebuie să-l sprijiniți pe Ilie Nemțaru. Votați PSD, pentru că PSD ține cu oamenii!”, a declarat deputatul PSD Petre Petrescu.

La evenimentul lansării candidatatului PSD la Primăria Fărcaș, Ilie Nemțaru, au mai fost prezenți, pe lângă președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, deputatul PSD Petre Petrescu, consilierul județean Fănel Văduva primarul comunei Melinești și candidat din partea PSD pentru un nou mandat, Ana Ceană, precum și primarul comunei Tălpaș și candidat din partea PSD la un nou mandat, Gheorghe Casiu.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.