Poliţiştii cercetează un doljean în vârstă de 52 de ani pentru furt...

Poliţiştii cercetează un doljean în vârstă de 52 de ani pentru furt calificat

283
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 23 mai a.c., lucrători ai Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet au fost sesizaţi de către A.GIGI, 52 de ani, din comuna Călăraşi, administrator al unei societăţi comerciale cu privire la faptul că, în perioada 16.04.2012-23.05.2012, persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii de unde au sustras bunuri şi sume de bani, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 6.000 lei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, totodată stabilindu-se faptul că făptuitorul a pătruns în incinta societăţii cu ajutorul unor chei potrivite.

Astfel, în cursul zilei de ieri, ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti a fost identificat făptuitorul în persoana lui N.AURICĂ, 52 de ani, din comuna Călăraşi, Dolj, care fusese angajat al societăţii comerciale.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar pe numele celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.