Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

 

La data de 24.05.2012, în jurul orei 19.30, în oraşul Bechet, pe D.N. 55 A, lucrători ai Poliţiei oraş Bechet aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe S.VIRCAN, 60 de ani, din Corabia, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism  fără a poseda permis de conducere pentru categoria de autovehicul condus.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

 

 

Aseară, în jurul orei 22.00, în comuna Amărăştii de Jos, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi în timp ce executau serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe G.DOREL, 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

 

 

Aseară, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti în timp ce executau serviciul de patrulare l-au depistat pe M.NICUȘOR, de 18 ani, din comuna Pieleşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Şi pe numele acestui tânăr poliţiştii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice  fără a poseda permis de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.