“Lumea-i a mea”, noul single Voltaj

“Lumea-i a mea”, noul single Voltaj

443
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Voltaj va lansa pe data de 30 mai un album nou, dar şi un nou single, “Lumea-i a mea”“Abia aşteptăm să îl lansăm, este total diferit de “Dă vina pe Voltaj”, este mai slow, dar toate reacţiile celor care au auzit până acum melodia au fost foarte bune. Nu numai ale prietenilor, ci şi ale unor oameni de radio şi televiziune. Sunt foarte curios cum va fi percepută de public” a spus Călin Goia pentru Music Channel.

Voltaj are şi ocazia perfectă sa facă acest test al publicului, dat fiind că sunt aşteptaţi şi în acest an pe scena Romanian Music Awards. Ba mai mult, Voltaj are parte şi anul acesta de două nominalizări în cadrul show-ului, la categoriile Best Live şi Best Rock, fiind printre favoriti dacă e să ne gândim că în anii precedenţi au mai plecat acasă cu câteva trofee.

Albumul poartă numele single-ului lansat deja, “Dă vina pe Voltaj”, şi conţine piese noi, dar şi single-uri lansate încă din 2009 până în prezent. În urmă cu 3 ani, trupa anunţa că nu va mai scoate alte albume, dar iată că până la urmă numărul mare de piese lucrate în ultima vreme i-a determinat să se răzgândească şi să lanseze un nou material discografic.

Care sunt noutăţile legate de cel mai recent album Voltaj puteţi afla astăzi, urmărind ştirile Music Channel de la ora 16.30.

 

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.