Catargiu, invadat de șobolani

Catargiu, invadat de șobolani

394
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


Vineri, 25 mai, Ionel Pană, candidatul PP-DD la funcția de primar al municipiului Craiova a mers în Catargiu, pentru a discuta cu craiovenii care locuiesc aici.

Cartier aflat la cinci minute de centrul orașului, Catargiu este un exemplu concret al modului deficitar în care s-a făcut și se face administrația în Craiova.

“Canalizarea s-a făcut  doar pentru o jumătate de cartier. La prima vedere, nu poți să nu vezi felul în care arată străzile din cartier, rămase doar pietruite, ca acum 50 de ani. În zona străzii Roznov, a fost astupat canalul colector, iar oamenii se plâng de condiții mizerabile de viață. De altfel, cartierul s-a extins, dar utilitățile nu”, declară Ionel Pană.

“Pe strada Bărăganului am văzut câțiva șobolani zdrobiți de  macadam. În zona respectivă sunt mulți copii, există riscul de a fi mușcați.”, a continuat Pană.

Din ce în ce mai mulți craioveni își doresc o schimbare. Își pun speranța în Partidul Poporului-Dan Diaconescu, își pun speranța în candidații PP-DD.

Ionel Pană este candidatul PP-DD pentru Primăria Craiova. Motto-ul electoral este “CINSTE, CORECTITUDINE, SERIOZITATE”

CÂȘTIGĂ PANĂ! CÂȘTIGĂ CRAIOVENII!



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    24

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     15-02-2012
    Mesaje
    98
    Citat Mesaj initiat de mada:X

    Au auzit toti acum in preama alegerilor ca sant probleme cu CATARGIUL ,pana acum unde morti vostri ati fost ,sau nu e importanta populatia din acest cartier, doar inainte de alegeri ! ! SOBOLANI sant de cand ma stiu in cartierul asta, acum ati descoperit voi pisatilor. Recomand Populatiei din acest frumos cartier sa`si ia 2 pisici de casa ,si problema e ca rezolvata ,NU VA LASATI INSELATI DE AMAGIRILE PISATILOR ASTORA CARE VOR SA MAI PACALEASCA CU VORBE GOALE POPULATIA SI ASA LOVITA DE TOT FELUL DE JMECHERII FACUTE SA SARACEASCA LUMEA .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.