Prefectul Elena Costea s-a intalnit cu Emma Harriet Nicholson

Prefectul Elena Costea s-a intalnit cu Emma Harriet Nicholson

703
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea, a primit sambata, 26 mai 2012, la sediul Prefecturii, vizita Baronesei de Winterbourne Emma Harriet Nicholson, Co-Presedinte al Grupului la Nivel Inalt pentru Copiii Romaniei, Inalt Reprezentant pentru Protectia si Ingrijirea Copilului pentru Romania. Baronesa a fost insotita de consilierul pe probleme educationale, Sir Muir Jhon Potter.

Cu aceasta ocazie, Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea, a inmanat celor doi oaspeti diplome de apreciere pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara.
“ Ne bucuram sa avem in mijlocul nostru personalitati atat de importante pentru Craiova si judetul Dolj, Baronesa de Winterbourne Emma Nicholson si domnul Muir Jhon Potter. Vreau sa ii asigur de intregul sprijin al Institutiei Prefectului Judetului Dolj in actiunile pe care le vor desfasura in continuare. Pentru rezultatele de pana acum, cer permisiunea sa le acord din partea Prefecturii, odata cu intreaga recunostinta, cate o diploma de merit”, a declarat Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea.

Atat Baronesa de Winterbourne Emma Harriet Nicholson, cat si Sir Muir Jhon Potter au multumit pentru aprecieri si au declarat ca, de fiecare data, vin cu drag la Craiova.

Anterior acestei vizite, Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea a participat la Festivalul National de Dans “Impreuna pentru viitor”, desfasurat in cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara. La eveniment au fost prezenti si initiatorii proiectului, Baronesa de Winterbourne Emma Harriet Nicholson, si Sir Muir Jhon Potter.

Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea, a multumit organizatorilor si i-a incurajat pe copiii participanti la festival.
“Sunt incantata si totodata emotionata sa particip la acest Festival de dans, ce vrea sa ne transmita ca lupta pentru arta, pentru frumos si chiar pentru viata ne uneste. Ma bucur ca avem alaturi de noi prezenta unui om care lupta pentru copii si pentru drepturile lor, Baronesa de Winterbourne, Emma Nicholson. Ii multumim pentru sprijinul acordat si ii uram bun venit. Multumim si domnului Muir Jhon Potter, consilier al baronesei pe probleme legate de educatie. Dansul, asa cum spun cei mai multi dintre specialisti, este una dintre cele mai bune modalitati prin care putem fi in armonie cu noi insine, dar si cu Universul. Prin dans acesti copii minunati ne transmit emotiile lor, ne invita sa-i cunoaştem. Nivelul la care au ajuns acesti copii, ne demonstreaza ca prin vointa, multa munca si talent, dansul devine o arta”, a declarat Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea.

Festivalul National de Dans “Impreuna pentru viitor” face parte din Strategia Nationala de Actiune Comunitara si este derulat de
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in parteneriat cu Asociatia Children’s HIGH LEVEL GROUP si Inspectoratul Scolar Judetean Dolj.
Strategia Nationala de Actiune Comunitara a fost implementata pentru prima data, in anul 2003, sub forma de proiect pilot, la Craiova, la initiativa Baronesei de Winterbourne Emma Harriet Nicholson si a consilierului pe probleme educationale, Sir Muir Jhon Potter.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-06-2006
    Mesaje
    557

    Bravo lor! Respect pentru initiativa prefectului !

    !!!Best option!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.