Viceprimarul Dincă s-a întâlnit cu locuitorii din Brazdă

Viceprimarul Dincă s-a întâlnit cu locuitorii din Brazdă

320
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, a mers vineri în cartierul Brazda lui Novac pentru a discuta cu locuitorii din zonă. Oamenii s-au declarat nemulțumiți de faptul că administrația locală nu face nimic pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân dar și de lipsa locurilor de muncă din oraș.

Însoțit de europarlamentarul Marian Jean Marinescu, viceprimarul Mărinică Dincă le-a spus craiovenilor care locuiesc în Brazdă că proiectul pe care l-a propus pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi a strâns deja peste 30.000 de semnături. “Este un semn clar că maidanezii sunt una dintre cele mai importante probleme ale orașului nostru, o problemă pe care actualul primar a ignorat-o ani la rând. Proiectul pe care l-am propus este realizabil, poate fi pus în practică imediat și este singura soluție viabilă pentru a această problemă, care ține de siguranța cetățenilor care trăiesc în acest oraș și de bun-simț, până la urmă”,a spus viceprimarul, mărturisind că și persoane din familia sa au fost mușcate de câini fără stăpân.

Candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei le-a explicat oamenilor din Brazdă că primăria nu are puterea de a crea locuri de muncă dar poate face demersuri pentru a atrage investitorii în Craiova și pentru a menține un mediu de afaceri sănătos în Bănie. “Dacă vă uitați pe chitanța de la Impozite și Taxe de anul acesta, veți vedea că ați plătit cu 5% mai puțin decât anul trecut. La fel s-a întâmplat și cu firmele. A fost o propunere făcută de mine în Consiliul Local Craiova și a fost aprobată. S-a dovedit la sfârșitul lunii martie că a fost o măsură extraordinar de bună pentru că, deși au fost taxe mai mici, am strâns mai mulți bani la buget. La anul intenționez să propun reducerea impozitelor cu încă cinci procente”, a spus Mărinică Dincă.

Candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei a propus un set de trei măsuri pentru atragerea investitorilor și îmbunătățirea situației economice pentru firmele din Craiova:
1. Scutirea de impozit pe teren și clădire, pe o perioadă de patru ani, în cazul firmelor de producție sau IT care investesc peste 100.000 de euro și angajează cel puțin 20 de oameni.
2. Crearea unor parcuri industriale pentru firmele care vor să se așeze în Craiova, proiecte finanțate din fonduri europene
3. Reducerea impozitului pe teren și clădire cu 5% pentru firme și locuitorii Craiovei, în 2013, după ce în 2012 această măsură a dus la creșterea veniturilor la bugetul local.
Biroul de presă al PDL Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.