PDL. Banner Dincă, desfiinţat pentru concertul lui Solomon

PDL. Banner Dincă, desfiinţat pentru concertul lui Solomon

400
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sesizare penală pentru îndepărtarea unui banner amplasat în mod legal de PDL

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, a anunțat astăzi că va sesiza organele de cercetare penală în legătură cu îndepărtarea, la îndemnul reprezentanților UNPR, a banner-ului amplasat în mod legal de PDL la intersecția bulevardului Tineretului cu strada George Enescu, la Poșta din cartierul Craiovița Nouă.
Banner-ul a fost dat jos în cursul zilei de vineri pentru a face loc scenei amplasate în zonă pentru concertul anunțat de primarul Antonie Solomon.
“Încă odată primarul ne arată, dacă mai era nevoie, că este gata oricând să încalce legea pentru propriul interes. Sunt dezamăgit de faptul că, deși susține că își respectă contracandidații și face o campanie curată, primarul în funcție se folosește de orice mijloace, chiar și ilegale, pentru a-și crea o imagine bună în oraș”, a spus Mărinică Dincă.



5 COMENTARII

  1. #1
    Fotograf
    Data de inscriere
     24-02-2009
    Locatie
     depinde
    Mesaje
    163

    Ma gandesc ca o sa fie amplasat la loc . Asa ar fi normal.

    Me on: BadorGood | Foto.Md | ArtLimited
  2. #2
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    393

    Circ, circ si iar circ. Oamenii astia, de unde or fi ei (PDL/USL/UNPR) nu sunt in stare nici macar sa aiba o campanie curata, decenta si de bun simt.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  3. #3
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    13354

    Nu a fost amplasat la loc si indiferent de situatie, pentru amplasarea acelui banner s-a primit autorizatie de la insusi Primarul Craiovei. Conform legii, pe perioada electorala, distrugerea sau indepartarea materialelor elecotale aplasate in mod legal este interzisa!
    Si astea se intamplau in seara in care a spus ca el face campanie curata…

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  4. #4

    Mesaje

    […] Sursa: Stiri Craiova Forum […]

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     14-01-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    686

    Mare nelegiuit nea aurica, obstructioneaza vizibilitatea participantilor la trafic, rupe bannere, ia mita. A invatat multe „smecherii” in puscarie, dar eu tot pe el il votez, pt fantani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.