Ion Prioteasa, a fost prezent duminică, la lansarea candidatului PSD la primăria...

Ion Prioteasa, a fost prezent duminică, la lansarea candidatului PSD la primăria Dăbuleni

644
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent duminică, la lansarea candidatului PSD la primăria Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, eveniment la care au participat câteva sute de localnici. Ion Prioteasa, candidat USL la președinția Consiliului Județean Dolj, le-a spus localnicilor prezenți la manifestare că împreună cu primarul orașului Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, a rezolvat o parte a problemelor cu care se confruntă comunitatea locală și pe care şi le propusese să le rezolve pe mandatul 2008-2012. Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că cel mai important proiect pe care și-l propune să-l ducă la bun sfârșit cu primarul din Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, candidat din partea PSD la un nou mandat, rămâne alimentarea cu apă și introducerea canalizării în oraș.
“Pentru mine Dăbuleniul înseamnă Nicolae Drăgoi, am venit să vă spun că acest om special merită să fie ales în continuare și să facă cel puțin atâtea lucruri câte a făcut în ultimii patru ani. În mandatul următor ne așteaptă bani europeni care trec pe lângă noi și România nu știe sa îi ia, au trecut 32 miliarde de euro pe lângă România, iar noi în loc să luăm acești bani ne-am dus la bănci să ne împrumutăm cu dobândă foarte mare pe care noi, copii noștri și generațiile următoare va trebui să îi plătim. Din fericire, Doljul a știut să lucreze cu instituțiile Uniunii Europene și am reușit să aducem in județ peste 350 milioane euro. Parte din acești bani au fost folosiți pentru reabilitarea infrastructurii , pentru că dacă stăteam după guvern nu aveam nici un drum județean, dacă se uită cineva pe o hartă a dezvoltării României pe următorii ani va observa că până în 2024 nicio autostradă nu este prevăzută să se realizeze în Oltenia.
Nu se întâmplă nimic în această zonă în condițiile dublării traficului către Craiova o dată cu reabilitarea podului de la Calafat și cu începerea producție de automobile de la fabrica Ford. Le-am spus apoi să ne ajute cu aeroportul din Craiova și am primit un refuz total, atunci ne-am apucat să reabilităm pe banii proprii. S-a întâmplat ca americanii să vină la Deveselu iar acum ne felicită toată țara pentru aeroportul nostru pentru că în următorii patru ani tot ce va veni în legătură cu baza de la Deveselu va veni prin Aeroportul de la Craiova.
Le-am spus celor de la București că trebuie să facă ceva pentru zona aceasta cu Dăbuleni, Sadova, o zonă supusă deșertificării. Dacă lăsăm 20 de ani de acum înainte și nu avem grijă de această zonă și nu aducem sistemul de irigații, cel puțin la nivelul anului 1989, atunci vom avea o problemă cu viitorul copiilor noștri. De aceea noi ne batem pentru acest lucru, pentru această bucată de țară. Pentru Dăbuleni avem un proiect mare de alimentare cu apă și canalizare, pe care Consiliul Județean îl implementează împreună cu Primăria Dăbuleni. În acest oraș nu trebuie să rămână nimeni fără apă și canalizare.
Ne-am bătut alături de primarul Nicolae Drăgoi cu “portocalii” care doreau să desființeze Spitalul din Dăbuleni, nu am dat un metru înapoi, mai mult, am alocat 1 milion de euro pentru a face materninate la spitalul din Dăbuleni.
Vă cer ca pe 10 iunie să ieșiți la vot și să-l alegeți pe Nicolae Drăgoi pentru că pe acest oraș scrie Nicolae Drăgoi”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.
La rândul său, primarul orașului Dăbuleni și candidat PSD pentru un nou mandate, Nicolae Drăgoi, a afirmat că „această primărie este casa dumneavoastră, nu vreau să dați această primărie pe mâinile altora care nu merită. Mă mândresc că împreună cu dumneavoastră am realizat atât de multe în ultimii patru ani, a fost o muncă în echipă, a mea cu dumneavoastră, contracandidații mei nu au cu ce se lăuda, nu au nimic concret”.
La evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, a participat pe lângă președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, deputatul PSD Ion Călin și europarlamentarul Victor Boștinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.