Ion Prioteasa, a participat, duminică după-amiază, alături de candidatul PSD la Primăria...

Ion Prioteasa, a participat, duminică după-amiază, alături de candidatul PSD la Primăria Amărăștii de Jos

457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, duminică după-amiază, alături de candidatul PSD la Primăria Amărăștii de Jos, Ion Dinu, la sărbătoarea „Floarea Trandafirului”, ocazie cu care a stat de vorbă cu localnicii care i-au transmis problemele pe care și le-ar dori rezolvate în viitorul mandat.
Cu acest prilej, Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, și-a reafirmat susținerea pentru candidatul PSD la Primăria Amărăștii de Jos, Ion Dinu, alături de care ar dori să continue proiectele pe care le-a început în ultimii patru ani de zile.

„Ne-am dorit să fim astăzi (duminică) într-o comună care este mai aproape de județul Olt, decât de centrul județului Dolj. De multe ori oamenii au o legătură apropiată de ceea ce se întâmplă în județul Olt și în special municipiul Carcal. Am dorit să fim aproape de primarul nostru Ion Dinu, care este mai modest și nu vorbește așa cum ar trebui s-o facă de realizările pe care le are în această comună. Ne întâlnim însă cu oamenii care îi mulțumesc pentru ce a făcut aici și pentru că a vegheat ca această localitate să se dezvolte.
Am ajuns la Amărăștii de Jos într-o zi de sărbătoare. Noi am ținut neapărat să-i transmitem primarului nostru, Ion Dinu, că suntem alături de el și de locuitorii din această comună și în mandatul următor”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL la un nou mandat, Ion Prioteasa.
Primarul comunei Amărăștii de Jos și candidat PSD la un nou mandat, Ion Dinu, afirmă că un rol important în implementarea unor proiecte și realizarea obiectivelor pe care și le-a propus rezolvate în mandatul 2008-2012 l-a avut președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

„Pentru cetățenii din Amărăștii de Jos în afară de puncte de perecere a timpului liber am reușit să facem un Cămin Cultural de cinci stele, grdinițe, școli, precum și un liceu teoretic în care învață peste 500 de elevi. Am realizat, prin câmp, aproximativ 35 de kilometri de drum pietruit necesar agricultorilor noștri care pot ajunge acum mai ușor la terenurile pe care le au. Am achiziționat un spațiu pe care l-am folosit pentru un târg comunal și în care ajung în fiecare joi cam 1.000 de persoane din comuna noastră și cele învecinate.
În ultimii patru ani trebuie să recunosc că am găsit un sprijin în Consiliul Județean Dolj și în domnul Ion Prioteasa, care ne-a ajutat în realizarea unor obiective, prin alocarea de fonduri pe care ni le-au repartizat conform legii. Domnul Prioteasa a fost foarte receptiv la doleanțele comunității noastre. Îmi doresc să continuăm împreună și în următorii patru ani”, a declarat primarul comunei Amărăștii de Jos și candidat la un nou mandat din partea PSD, Ion Dinu.
Președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL la un nou mandat, Ion Prioteasa, a fost însoțit la sărbătoarea „Floarea Trandafirului” din comuna Amărăștii de Jos de deputatul PSD Ion Călin.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.