Doctorul Pavel Chirilă va susţine la Poiana Mare conferinţa “Cauzele spirituale ale...

Doctorul Pavel Chirilă va susţine la Poiana Mare conferinţa “Cauzele spirituale ale bolilor”

781
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

POIANA MARE. Azi, începând cu ora 11.00, profesorul universitar doctor Pavel Chirilă va susţine o conferinţă la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare, având ca temă „Cauzele spirituale ale bolilor”.
La eveniment sunt invitate cadrele medicale şi preoţii, iniţiativa organizării acestei întâlniri aparţinând părintelui care slujeşte la această unitate medicală.
„Conferinţa se desfăşoară cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei. Tema aleasă este interesantă nu doar pentru slujitorii Bisericii, ci în aceeaşi măsură pentru cadrele medicale care nu au avut posibilitatea ca la Facultatea de Medicină să primească aceste informaţii. Este o onoare să îl avem invitat pe distinsul profesor doctor Pavel Chirilă”, a spus preotul Tinel Dudău, de la capela Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare.

Profesorul universitar doctor Pavel Chirilă este specialist în Ştiinţe Medicale, medic primar de medicină internă, având supraspecializare în fitoterapie şi homeopatie. În prezent este directorul Centrului Medical Naturalia din Bucureşti. Este autor sau coautor al mai multor cărţi, printre care “Meditaţie la medicina biblică”, “Introducere în medicina pastorală” şi “Teologie socială”.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.