Stoica Ştefan, a participat, duminică, la lansarea candidatului PDL pentru funcţia de...

Stoica Ştefan, a participat, duminică, la lansarea candidatului PDL pentru funcţia de primar al municipiului Calafat

436
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul Partidului Democrat Liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Stoica Ştefan, a participat, duminică, la lansarea candidatului PDL pentru funcţia de primar al municipiului Calafat, Adelică Vasile Vasile. Evenimentul a avut loc în Casa de Cultură şi au fost prezente aproximativ 500 de persoane.

“Municipiul Calafat trebuie să aibă la conducerea administraţiei locale o persoană care să îşi dorească dezvoltarea oraşului. Un om care să se intereseze de problemele cetăţenilor, căruia să îi pese că oamenii din Calafat nu au cu ce să îşi încălzească locuinţele pe timpul iernii. Calafetenii au nevoie de un primar care să îi asculte pe fiecare în parte, să le ia în seamă doleanţele. Sunt sigur că Adelică Vasile se va apleca asupra tuturor problemelor pe care le vor întâmpina calafetenii”, a declarat Stoica Ştefan, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

În faţa alegătorilor din Calafat, Adelică Vasile Vasile, candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Calafat, a prezentat o parte din proiectele sale pentru dezvoltarea oraşului. “Banii publici vor fi cheltuiţi în mod transparent iar toţi cetăţenii vor fi trataţi în mod egal şi vor avea aceleaşi drepturi şi obligaţii. Afirm cu tărie că respectând aceste lucruri vorm rezolva multe din problemele existente în municipiul nostru. ESte vorba de extinderea reţelelor electrice în zonele limitrofe unde au început construcţiile sau unde cetăţenii deţin anexe, dar nu deţin utilităţi. Dar cea mai mare problemă a noastră, a tuturor calafetenilor, rămâne lipsa alimentării cu gaz. Atât timp cât Calafatul nu este alimentat cu gaz, problemele calafetenilor vor rămâne nerezolvate. Din acest motiv principala preocupare a viitoarei administraţii va trebui să fie alimentarea cu gaz a municipiului şi realizarea reţelei de distribuţie din interiorul oraşului”, le-a spus Adelică Vasile Vasile calafetenilor care au participat la evenimentul de lansare pentru cursa spre funcţia de primar al municipiului Calafat. De asemenea, la acest eveniment au participat şi cei 22 de candidaţi pentru funcţia de consilier municipal dar şi deputatul Constantin Dascălu, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, primarul oraşului Băileşti, Costel Pistriţu, dar şi candidatul PDL pentru funcţia de primar al comunei Poiana Mare, Petre Simion.

Biroul de presă al PDL Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.