Andreea Bănică, discriminată în Germania!

Andreea Bănică, discriminată în Germania!

786
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Andreea Banica se afla in vacanta in Germania, insa nu s-a gandit niciodata ca, intr-o tara din Europa, ar putea sa fie discriminata, pentru ca este romanca. Vedeta a vrut sa isi cumpere o masina, insa cardul sau a fost refuzat pe motiv ca acesta a fost emis in Romania.

Piesele Andreei Banica se aud pana peste hotare, insa acest lucru nu face ca vedeta sa fie si privilegiata. Aflata in vacanta in Germania, artista a vrut sa isi cumpere o masina.

Intrucat nu avea destui bani cash, Andreea Banica a vrut sa foloseasca un card international, insa acesta a fost respins pe motiv ca este emis in Romania.

Cantareata a fost foarte dezamagita de faptul ca a fost discriminata, cu atat mai mult pentru faptul ca este romanca si spune ca tara noastra este, in Europa, luata in ras.

“Cardul meu nu a fost primit in strainatate, desi aveam bani pe el, pentru ca sunt din Romania”, a declarat Andreea Banica pentru cotidianul “National”. “Suntem de ras in Europa”, a completat artista.

Cardul respectiv a fost respins pentru ca, in Germania, au fost foarte multe infractiuni comise de imigranti care au implicat carduri false. Sursa: ADPM.ro

Sursa: radicalindolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.