A condus nebuneşte spre moarte. O tânără şi-a pierdut viaţa într-un accident...

A condus nebuneşte spre moarte. O tânără şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, după ce prietenul ei a intrat cu maşina într-un stâlp

1.135
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viteza a curmat din nou o viaţă. O adolescentă de 17 ani, din Băileşti, a decedat sâmbătă dimineaţa după ce maşina în care se afla cu iubitul său a intrat într-un stâlp de electricitate. Beatrice Secu, de 17 ani, şi iubitul său Andrei Găină, de 19 ani, veneau sâmbătă dimineaţa de la un chef. Andrei consumase ceva alcool, aşa cum a rezultat din analizele de sânge, dar asta nu l-a oprit să se urce la volan având în dreapta pe iubita sa. Pe strada Gabroveni din oraşul Băileşti, Fordul Mondeo aparţinând lui Andrei Găină a derapat într-o curbă la dreapta şi s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. Beatrice a murit pe loc.

“În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, în jurul orei 02.30, în Băileşti, G.Andrei, de 19 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Gabroveni din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) într-o curbă a derapat şi a lovit un stâlp.

În urma accidentului a rezultat decesul lui S.B., de 17 ani, din aceeaşi localitate, care se afla pe locul din dreapta faţă al autoturismului.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în sarcina sa fiind reţinută şi infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.”, a declarat agentul de poliţie Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Beatrice Secu era elevă la liceul “Mihai Viteazu” din Băileşti, în clasa a XI-a. Era o fată cuminte şi foarte iubită între elevi. Prietenii şi colegii acesteia au realizat un filmuleţ cu poze pe Youtube în memoria ei.

Sursa: dolj.radicalonline.info



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.