Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

260
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 28 mai a.c., în jurul orei 12.00, în Craiova, pe bulevardul Nicolae Titulescu, în timp ce B.MIRCEA, 60 de ani, conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de autoturismul condus de T.CORNEL, 56 de ani, din Craiova, care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului T.C., 7 ani, din Craiova, pasager autoturismul condus de către T.CORNEL.

Ieri, 28.05.2012, la ora 1430, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unui pieton, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor judiciare.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii craioveni la faţa locului a fost identificat şi depistat conducătorul auto ca fiind V.CĂTĂLIN, 25 de ani, din comuna Robăneşti, judeţul Dolj.
Astfel, din cercetările efectuate au rezultat următoarele: în timp ce V.CĂTĂLIN conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu a accidentat-o uşor pe D.PETRUŢA, 19 ani, din comuna Desa, Dolj, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, după care tânărul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Pe numele lui V.CĂTĂLIN, poliţiştii rutieri au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, în jurul orei 2230, în Craiova, pe strada George Enescu, C.ROBERT, 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate la trecerea pentru pietoni şi a accidentat-o grav pe G.CRISTINA, 24 de ani, din municipiu.
Pe numele conducătorului auto poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.