Selgros relansează magazinul din Craiova împreună cu Gheorghe Hagi

Selgros relansează magazinul din Craiova împreună cu Gheorghe Hagi

564
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania Selgros va relansa miercuri, 30 mai, magazinul din Craiova. Magazinul este amenajat după un concept nou, într-un format prietenos şi accesibil pentru clienţi. La inaugurarea noului concept Selgros Craiova va lua parte ca invitat special Gheorghe Hagi, care va susţine de la ora 14.00 o sesiune de autografe.

Cu această ocazie, miercuri, 30 mai, clienții vor putea achiziţiona un număr mare de produse la preţuri speciale şi vor primi, garantat, premii în bonuri valorice proporţionale cu valoarea cumpărăturilor făcute. Pentru cumpărături de 500 de lei se acordă cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumpărături de 1000 de lei se oferă cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achiziţii în valoare de de 5000 de lei se alocă un bon valoric de 500 de lei.

Relansarea magazinului face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a tuturor magazinelor Selgros din România. Modernizarea magazinelor Selgros urmăreşte ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare ale clienţilor și de a ușura orientarea în magazin. Noul layout al magazinelor vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor şi acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă importante, care generează un volum mare de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

Compania Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc, unde a început activitatea în anul 2001 şi deține în prezent 19 magazine. Selgros face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE, care este a doua companie ca mărime în Europa în sectorul de comerţ cash&carry şi food service.

Sursa: retail-fmcg.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     16-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    129

    REGE POATE FI NUMIT DOAR BALACI SAU DOBRIN ! EI SUNT ADEVARATII REGI !

    in romania nu s-a furat nimic ... s-a furat TOTUL
  2. #2
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    399

    Celebrity endorsement

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.