Asociația Culturală Branart va lansa 2 proiecte pe 30 mai 2012

Asociația Culturală Branart va lansa 2 proiecte pe 30 mai 2012

551
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociația Culturală Branart va lansa în data de 30 mai 2012, orele 14.00 la Casa de Cultura „Traian Demetrescu”, Strada Traian Demetrescu 31, Craiova, 2 proiecte finanțate de Comisia Europeană prin ANPCDEFP, Programul Tineret în Acțiune:
– Atelierul de păpuși, Acțiunea 1.2. Inițiative ale tinerilor și
– Social inclusion can unite us!, Acțiunea 4.3. Formare și Rețele.
Proiectul Atelierul de păpuși are ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor prin confecţionarea manuală de păpuşi din diferite materiale reciclabile și promovarea valorilor tradiţionale ale regiunii Oltenia prin confecţionarea îmbrăcămintei tradiţionale pentru păpuși.
Proiectul „Social inclusion can unite us!” are ca activitate principală organizarea unui training în perioada 15-24 iunie 2012, in cadrul căruia se vor desfășura o serie de activități, workshopuri și vizite de documentare pentru a combate excluderea socială. Alături de Asociația Culturală Branart, la acest training vor participa cei 4 parteneri internaționali, organizații din Italia, Polonia, Slovacia și Turcia.
Ambele proiecte vor fi implementate în perioada 1 mai 2012 – 30 noiembrie 2012.
Partenerul organizației este Casa de Cultură Traian Demetrescu.
Vă invităm să participaţi alături de noi la acest eveniment.
Va mulţumim.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.