Ion Prioteasa, a fost prezent, marți dimineață, în târgul de săptămână din...

Ion Prioteasa, a fost prezent, marți dimineață, în târgul de săptămână din comuna Catane

394
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, marți dimineață, în târgul de săptămână din comuna Catane, unde a avut ocazia să se întâlnească și să discute cu localnicii și comercianții prezenți în piață, prilej cu care și-a reafirmat sprijinul pe care îl oferă candidatului USL la primărie, Gheorghe Spăimuș.

Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, le-a spus localnicilor că numai votând pentru schimbare, în favoarea candidatului USL la primărie, Gheorghe Spăimuș, comuna Catane se poate dezvolta. „Sunt 111 localități în județul Dolj și peste 450 de sate. Este unul dintre cele mai mari și cele mai grele județe din România. Eu candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj.

Așa cum ne-o arată sondajele de opinie, eu stau foarte bine la intenție de vot. Lumea are încredere în mine, așa că vă cer să întoarceți din această încredere și către Gheorghe Spăimuș. Această comună are nevoie de el pentru a se dezvolta. Dacă această comună s-a mai mișcat, a fost atunci când Gheorghe Spăimuș a condus-o.

Așa că vreau să duc acest mesaj și să vă cer pentru binele dumneavoastră ca pe data de 10 iunie să ieșiți la vot și să-l votați pe Gheorghe Spăimuș”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL la un nou mandat, Ion Prioteasa.

La rândul său, candidatul USL la Primăria Catane, Gheorghe Spăimuș, a declarat: „În perioada 2004-2008, așa cum știți, am ocupat funcția de primar al comunei Catane. În acea perioadă am reușit să pietruim străzile, am construit acest târg de săptămână în care ne aflăm astăzi (marți) împreună, am amenajat parcul comunal și am împrejmuit baza sportivă.

Am ambiția ca în următorii patru ani, dacă voi fi votat, să asfaltăm străzile comunale, adică 20 de kilometri de drumuri, să facem trotuarele și bordurile, precum și să reamenajăm acest târg de săptămână. Vreau să punem la punct și canalizarea pentru întreaga rețea de alimentare cu apă”.

Președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, a fost însoțit de câteva zeci de susținători.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    127

    Pai de suntem in plina campanie …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.