DOSAR PENAL – tăiere şi sustragere de material lemnos

DOSAR PENAL – tăiere şi sustragere de material lemnos

335
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 21.01.2012, în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Secţiei nr.8 Poliţie Rast în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat o căruţă încărcată cu material lemnos.

Poliţiştii au făcut semnal de oprire vehiculului, însă conducătorul nu s-a conformat şi a continuat deplasarea pe mai multe drumuri agricole, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea lui.

 

Întrucât suspectul nu s-a conformat somaţiilor făcute de poliţişti a fost folosit armamentul din dotare fiind executate în plan vertical mai multe focuri de armă. La un moment dat, atelajul a fost blocat, iar persoana în cauză a încercat să îşi asigure scăparea prin fugă, astfel, poliţiştii l-au prins şi identificat pe S.MANIX, 35 de ani, din comuna Ghidici.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că materialul lemnos, aproximativ 0,780 mc, fusese sustras din pădurea de pe raza localităţii Poiana Mare, jud. Dolj.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pe numele celui în cauză fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere şi sustragere de material  lemnos.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.