Craiovence reţinute pentru 29 de zile pentru tentativă la comiterea infracţiunii de furt calificat

Craiovence reţinute pentru 29 de zile pentru tentativă la comiterea infracţiunii de furt calificat

258
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 


 

 

La data de 29.05.2012, în jurul orei 03:15, lucrători din cadrul Poliţiei Locale Craiova în timp ce îşi executau atribuţiile de serviciu au depistat două femei care încercau să sustragă bunuri dintr-un chioşc de ziare.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova unde au fost identificate în persoana lui S.JENICA, 35 de ani şi C.LEANA, 34 de ani,din Craiova.

Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii  Secţiei 2 a rezultat faptul că suspectele au pătruns în chioşcul de ziare prin îndepărtarea unei porţiuni din acoperiş, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Prin extinderea cercetărilor, în sarcina craiovencelor a mai fost reţinută încă o faptă de furt calificat, faptă comisă în luna martie a.c. dintr-o societate comercială de unde au sustras piese şi componente din material feros.

În baza probatoriului administrat în cauză de către poliţişti, învinuitele au fost reţinute pe bază de ordonanță de reținere, iar ulterior fiind prezentate Judecătoriei Craiova pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Cele două craiovence au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar poliţiştii continuă activităţile de cercetare în vedereadocumentării activităţii infracţionale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.