Gheorghe Duduială a descoperit că „agresoarea” sa lucrează la Casa de Pensii...

Gheorghe Duduială a descoperit că „agresoarea” sa lucrează la Casa de Pensii Dolj

447
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Președintele PNȚCD Craiova, Gheorghe Duduială, a venit astăzi cu mai multe detalii, în cazul tinerei care l-a agresat verbal pe stradă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, în apropiere de Pelendava.

 

În plângerea depusă la poliție, Duduială a precizat că nu cunoștea identitatea femeii, care a coborât dintr-un autoturism Cielo și i-a adresat injurii,  precum „hoț” sau „că înșeală lumea”. Acesta a aflat ulterior numele de familie al acesteia – Becheru – este funcționar public la Casa de Pensii Dolj și că recent a semnat o adeziune pentru a fi membră UNPR.

„Dacă poliția s-a spălat repede pe mâini, atunci am pornit eu în aflarea identității tinerei de 32 de ani care mi-a alterat demnitatea umană. Am aflat că este fiica unei secretare de la Facultatea de Medicină. E păcat că are o astfel de educație și mă întreb cum calculează ea pensiile oamenilor, dacă este în stare de asemenea fapte barbare”.

Țărănistul Gheorghe Duduială a mai adăugat că femeia în vârstă de 32 de ani nu s-a prezentat la nicio confruntare până acum și continuă să-și ceară scuze prin avocatul său.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.