Dinca si Stoica in vizita in cartierul Brestei

Dinca si Stoica in vizita in cartierul Brestei

525
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, și Ștefan Stoica, candidatul PDL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, au mers marți în cartierul Brestei pentru a discuta cu locuitorii din zonă. Oamenii s-au declarat nemulțumiți de faptul că, la prima ploaie, străzile din zonă devin necirculabile, de lucrările executate în zonă, dar și de faptul că factura la apă include o taxă pentru apa de ploaie, în condițiile în care în zonă nu există canalizare pluvială.

“Este o mare nedreptate care se face cu taxarea apei de ploaie în zonele în care nu există canalizare pluvială. Situația aceasta se înregistrează în mai multe cartiere ale Craiovei și administrația locală trebuie să o stopeze. Nimeni nu trebuie să plătească o taxă pentru un serviciu pe care autoritatea locală nu îl asigură”,a  spus viceprimarul Mărinică Dincă.

Candidatul PDL la președinția Consiliului Județean Dolj, Ștefan Stoica, le-a spus locuitorilor din Brestei că autoritățile locale, primăria și consiliul județean, trebuie să colaboreze pentru a atrage investitorii. “Firmele vor crea locuri de muncă și astfel vor crește veniturile la bugetul local care vor fi reinvestite în lucrări de infrastructură”,a spus Ștefan Stoica.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.