O nouă zi de proteste în Balş

O nouă zi de proteste în Balş

429
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Oamenii şi-au exprimat nemulţumirile vreme de mai bine de trei ore. Printre scandări s-au aflat şi deja celebrele replici „Ăla mic şi ăla chior şi-au bătut joc de popor” sau „Ieşiţi din balcoane că muriţi de foame”.

„Noi am crescut copiii ca să ne dea o mână de ajutor la bătrâneţe, nu să ne lase singuri aici şi să plece! Nu mai vrem să fim conduşi de acest guvern incompetent, vrem alegeri anticipate, nu comasate! Vrem să trăim decent în ţara noastră! Am o pensie de mizerie din care au mai si taiat, li s-a părut prea mult. Vreau să ne spună domnul preşedinte de câte zile de proteste este nevoie ca să înţeleagă că trebuie să plece şi dacă va face asta, ne mutăm în Piaţa Universităţii cu toţii”, declară Călin Dumitru, unul dintre protestatarii din Balş.

De menţionat este şi faptul că numărul protestatarilor a fost de două ori mai mare decât al celor care au participat în urmă cu câteva zile, iar intenţia acestora este de nu renunţa până la căderea actualului sistem.

„Nu renunţăm să ieşim în stradă până când nu vor pleca aceşti hoţi de la cârma ţării. Au fost zile în care nu am avut ce să mâncăm, zile în care am rămas fără bani ca să ne plătim gazele şi apa! Băsescu o fi el chior, dar trăieşte bine”, declară Nicolae Barbu, un alt protestatar.

Pe tot parcursul evenimentului, mai multe echipaje de jandarmi au urmărit îndeaproape protestatarii, însă nu a fost nevoie ca aceştia să intervină.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.