Miting antifumat la Craiova. “Fumatul e demodat. Se poartă sănătatea”

Miting antifumat la Craiova. “Fumatul e demodat. Se poartă sănătatea”

546
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia Studenţească AMiCUS, în colaborare cu Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie Filiala Oltenia (A.S.E.F.), Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Inspectoratul Şcolar Dolj şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Dolj, organizează în Craiova, cu ocazia Zilei Mondiale Antifumat, campania “Fumatul e demodat. Se poartă sănătatea”.

Totul va începe în dimineaţa zilei de 31 mai, între orele 8 şi 9, când tinerii aflaţi în marile intersecţii din oraş vor oferi şoferilor mere în schimbul ţigărilor. În cadrul campaniei va avea loc şi un miting antifumat, constând în crearea unui lanţ uman în centrul Craiovei, în perimetrul Universitate – C.N. Carol I.

Începând cu ora 13 până la ora 13:30, aproximativ 500 de studenţi şi elevi din unităţile de învăţământ craiovene îşi vor da mâna şi vor striga lozinci împotriva fumatului.

În intervalul 13:30 – 14:00 mitingul antifumat se va muta pe esplanada Teatrului Naţional, acolo unde, printre bannerele şi pancartele manifestanţilor, se va afla şi o maşină cu îngheţată care îi va răsplăti pe cei care vor renunţa la ţigări.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    3

    Toate sunt bune: mancarea, vinul tutunul.
    Numai sa nu mananci, sa bei si sa fumezi ca porcu”.
    Un tutun bun cateodata, la o bautura buna, la o petrecere cu prietenii este foarte placut.
    Nu trebuie sa bei si sa fumezi ca prostul , in fiecare zi, dar nici sa fii stupid si sa-ti refuzi micile placeri ale vietii.
    Fumatul in exces – atunci cand devine dependenta- este rau.
    A fuma un tutun bun cu o cafea buna sau un lichior bun DIN CAND IN CAND,pai, astea nu sunt lucruri rele.
    E mult , mult mai rau sa bagi in tine fast-food la mc shit in fiecare zi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.