Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier  Craiova l-au depistat pe R.BOGDAN, 21 de ani, din Fratoştiţa, în timp ce conducea un autoturism proprietatea tatălui său R.ILIE, pe Calea Bucureşti din Craiova, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,47 mg/l  alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
 
•  
 
Ieri după amiază, în jurul orei 14.45, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 2 Breasta, l-au depistat pe DJ 606C, în comuna Sopot, judeţul Dolj, pe N.MARIN, 44 de ani, din localitate, care a condus un autoturism având o alcoolemie de 1,34mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.