Sport / DJST Dolj invită craiovenii la mişcare

Sport / DJST Dolj invită craiovenii la mişcare

1.346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret va organiza mai multe activităţi sportive în intervalul 1 – 3 iunie.

 

Conducerea instituţiei a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, programul evenimentelor ce urmează să se desfăşoare în weekend. Astfel, pe 1 iunie, sub sloganul “Sport în comunitatea mea”, elevii din clasele I – VIII din comuna Leu vor avea ocazia să participe la cros şi la diferite jocuri de echipă. Sâmbătă, 2 iunie, în Parcul Tineretului, începând cu ora 9.30, va avea loc Crosul “Ziua Olimpică”, la care sunt invitaţi toţi cei dornici de mişcare. Pe 3 iunie, în comuna Şimnicu de Sus, se va continua implementarea programului “Sport în comunitatea mea”. „Ne dorim ca aceste acţiuni să aibă succes şi să fie o sărbătoare a sportului. Vrem ca oamenii să reacţioneze pozitiv la invitaţia noastră şi să creăm nişte obişnuinţe pentru practicarea sportului”, a declarat responsabilul de partea sportivă al Direcţiei, Mihai Milu. La sfârşitul fiecărei competiţii din cele trei zile se vor acorda premii, diplome, medalii şi dulciuri.

A doua ediţie a proiectului „Andrei”

În ceea ce priveşte activităţile de tineret, DJST Dolj organizează a doua ediţie a Concursului Naţional „Andrei”, dedicat lui Andrei Goreci, adolescentul înjunghiat mortal în octombrie 2010. La concurs pot participa tineri voluntari cu vârste între 14 şi 35 de ani, care militează pentru non-violenţă. Înscrierea va consta într-o scrisoare de intenție care va cuprinde o autocaracterizare, motivația participării la acest concurs – care va include răspunsul la întrebarea „De ce militezi pentru non-violență?”, o argumentare care să arate de ce participantul respectiv merită să primească premiul “Andrei” şi o scurtă descriere a proiectelor în care s-a implicat în anul 2011. Scrisoarea de intenție va fi transmisă DJTS Dolj la adresa de email djst.dolj@anst.gov.ro până pe 5 iunie 2012.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.