Romanian Music Awards, transmis live din Romania pana in Statele Unite ale...

Romanian Music Awards, transmis live din Romania pana in Statele Unite ale Americii

431
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Romanian Music Awards va fi transmis anul acesta in 17 tari, in comparatie cu cele 13 in care a fost transmis anul precedent. Traditia este intarita anul acesta de aparitia a doua noi state in care Romanian Music Awards va fi transmis live. Daca anul trecut a fost transmis in Romania, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Republica Macedonia, Slovenia, Serbia, Muntenegru si Turcia, anul acesta enumeram si Germania, Canada si Statele Unite ale Americii, toate prin intermediul retelei Balkanika TV. Cea de-a 17-a tara este Ungaria, unde se va transmite live prin intermediul Music Channel, filiala Ungaria. Evenimentul va incepe la ora 19.00, ora Romaniei.

Romanian Music Awards aduce astfel de pe scena de la Craiova, in data de 8 iunie nu numai artisti recunoscuti la nivel international cat si acoperirea transmisiei la un nivel mult mai mare decat in oricare din anii precedent, dovada faptului ca Romanian Music Awards isi va sarbatori cei 10 ani de existenta printr-un eveniment la nivel mondial.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

La această ediţie aniversară, vestimentaţia gazdelor va fi asigurată de către EMPORIO ARMANI.Magazinul de pe Calea Victoriei le va oferi lui CRBL şi Elenei star look-uri potrivite unui eveniment muzical transmis în întreaga lume.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.