O țigancă i-a ghicit lui Ionel Pană: “Ai să fii primar!”

O țigancă i-a ghicit lui Ionel Pană: “Ai să fii primar!”

586
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 

Ionel Pană, candidat al PP-DD pentru funcția de primar al Craiovei, a mers  miercuri seară  pe câteva străzi din cartierul Fața Luncii. Este vorba despre străzile Bucovăț, Ineului, Stânjeneilor, Drumul Jiului și Strungarilor. A stat de vorbă cu cetățenii de aici și le-a ascultat problemele.

Majoritatea străzilor din cartierul Fața Luncii necesită intervenții imediate. Asfaltul lipsește în totalitate, iar în unele locuri au apărut cratere, pluine cu apă după fiecare ploaie.

“Acest cartier este lăsat la mila lui Dumnezeu. Nu cred că greșesc atunci când spun că pentru acești oameni nu s-a facut mai nimic”, a declarat Ionel Pană.

Candidatul PP-DD a fost însoțit de Radulian Ghiță, unul dintre liderii importanți ai etniei în cartier.

Pe una dintre străzi, mai exact pe strada Dorobanți, Harmonica, o bătrână care se ocupă cu ghicitul i-a prezis lui Pană: “Matale ai suflet bun, ai să fii primar”

Pe tot parcursul, echipa de susținători a PP-DD a fost acompaniată de vocile copiilor care au strigat numele lui Ionel Pană.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.