1 iunie – Ziua porţilor deschise la ISU

1 iunie – Ziua porţilor deschise la ISU

637
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ziua Internaţională a Copilului se va sărbători anul acesta de către preşcolarii şi elevii doljeni la subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj din Craiova, Calafat, Băileşti, Segarcea, Bechet şi comuna Işalniţa. Peste 40 de unităţi de învăţământ vor vizita sediile pompierilor, se vor familiariza cu tehnica, echipamentele şi utilajele de intervenţie şi vor urmări demonstraţii privind modul de acţiune în diferite situaţii de urgenţă.
Începând cu orele 09.30, la sediul Inspecţiei de Prevenire din municipiul Craiova, 200 de elevi vor vizita punctul de comandă judeţean din care se coordonează activităţile de intervenţie în cazul unui dezastru. O altă activitate practică se va desfăşura pe terenul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova unde cercurile de copii “Cu viaţa mea apăr viaţa” şi “Prietenii pompierilor” vor face antrenamente la desfăşurarea probelor de concurs. De asemenea, inspectori din cadrul Inspecţiei de Prevenire vor desfăşura lecţii de informare preventivă în mai multe şcoli din judeţ.

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă
”Oltenia” DOLJ



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.