USL acuza UNPR

USL acuza UNPR

744
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele zile, membri și simpatizanți ai USL, din mai multe zone ale municipiului Craiova, au informat conducerea PSD Dolj că au primit acasă însemne ale candidatului USL la președinția Consiliului Județean Dolj alături de materiale electorale ale candidatului UNPR la Primăria Craiova.
PSD Dolj afirmă că este străină de astfel de practici pe care de dezavuează cu toată fermitatea și dezaprobă acest mod de a face campanie electorală. Conducerea PSD Dolj își reafirmă susținerea necondiționată pentru candidatul USL la Primăria Craiova, doamna senator Lia Olguța Vasilescu.
PSD Dolj denunță astfel de metode prin care se încearcă inducerea în eroare a electoratului craiovean! Facem apel la toți militanții USL să aducă la cunoștința forurilor politice ale PSD Dolj, PNL Dolj și PC Dolj astfel pe practici. Simpatizanților USL le transmitem îndemnul de a vota listele de candidați ai USL la Consiliul Județean Dolj și Consiliul Local Municipal Craiova, Ion Prioteasa ca președinte al Consiliului Județean Dolj și Lia Olguța Vasilescu ca primar al Municipiului Craiova la alegerile locale din 10.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.