Nici o zi fără proteste la Craiova

Nici o zi fără proteste la Craiova

506
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Un grup din ce în ce mai consistent de craioveni protestează din nou împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu în Piaţa Prefecturii din centrul oraşului.
La această oră în jur de 100 de protestatari s-au strâns în centrul oraşului, locul tradiţional de adunare a demonstranţilor. În Piaţa Prefecturii şi-au făcut din nou apariţia şi poliţiştii şi jandarmii.
De menţionat că, începând de astăzi, în Piaţa Prefecturii sunt două tipuri de garduri. Pe lângă cele amplasate de jandarmi au apărut şi cele ale primăriei Craiova, municipalitatea folosindu-le pentru a îngrădi fântâna arteziană de lângă Palatul Administrativ, folosită în ultimele zile ca tribună de către protestatari şi de cameramanii care voiau să filmeze mulţimea.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    736

    Eu sunt curios unde sunt cei fara locuri de munca,de ce nu protesteaza? Cei de la Electroputere SA sau cei de la Avioane SA care au fost datia fara,unde sunt?

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.