Spectacol, emoţii şi lacrimi, oferite de generaţia care a adus Liga Naţională...

Spectacol, emoţii şi lacrimi, oferite de generaţia care a adus Liga Naţională la Slatina

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Întâlnirea dintre fostele componente ale acestei generaţii de excepţie, pregătită de Victor Dăbuleanu, a fost una emoţionantă. Fetele s-au îmbrăţişat, emoţia întâlnirii impresionându-le pe multe dintre handbaliste până la lacrimi.

Toate fostele handbaliste de la LPS Slatina au răspuns „convocării” profesorului Victor Dăbuleanu. În timp ce Nicoleta Dincă a început în teren meciul demonstrativ, Zamfir, care are piciorul imobilizat într-o atelă, şi Adriana Ţăcălie au stat pe banca de rezervă venind după accidentări.

În prima parte a jocului demonstrativ, generaţia 88-89 a jucat împotriva junioarelor I de la LPS Slatina, iar după pauză fostul lot de la KZN Slatina a fost împărţit în două echipe, care au oferit spectacol.

 

Câştigătoare a Ligii Campionilor, Adriana Ţăcălie a fost emoţionată de întoarcerea la Slatina.

 

„Este o revenire furmoasă, care mă bucură. Mi-aş dori să se facă o echipă competitivă la Slatina. Am plecat la 16 ani din acest oraş, dar cariera mea a mers pe o pantă ascendentă. Am câştigat Liga Campionilor, este un lucru deosebit, poate unic în viaţă. Cinci zile nu am putut să dorm după câştigarea Ligii Campionilor. Sper să joc mai mult şi să fiu sănătoasă. M-am adaptat repede în Muntenegru şi voi continua acolo încă un an”, a spus Ţăcălie. 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.