Candidatul UNPR la Primăria Poboru a ieşit din competiţia electorală

Candidatul UNPR la Primăria Poboru a ieşit din competiţia electorală

400
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tânărul şi-a motivat decizia prin lipsa de sprijin pe care preşedintele UNPR Olt, Ion Toma, a manifestat-o faţă de candidatura sa.

 

„Am crezut sincer în acest proiect, mai ales că era unul civic, în care m-am implicat pentru a-mi ajuta semenii. Reiterez o idee mai veche a mea, conform căreia un primar nu trebuie să fie politician, ci un bun gospodar, de aceea eu am decis să candidez la funcţia de primar fără să am adeziune la acest partid. A fost o decizie grea să renunţ la candidatură, dar este una bine motivată, pentru că cei care ar fi trebuit să mă susţină m-au abandonat. De fapt, nu m-au abandonat pe mine, ca om, ci o comunitate întreagă. Aici să refer la preşedintele UNPR Olt, senatorul Ion Toma, care a încercat o nouă construcţie politică la Olt, una care a eşuat lamentabil încă din faşă”, a spus Răduinea.

 

 

 

Acesta a caracterizat în termeni duri conducerea şi modul de a face politică al UNPR Olt:

 

„Nu m-am regăsit în ceea înseamnă UNPR Olt, un partid măcinat de scandaluri interne, de orgolii mărunte, şi de dorinţa unuia de a-i trata pe ceilalţi ca pe sclavi. Politicianul Ion Toma nu face excepţie de la regulă, este acel tip al omului nou creat de comunism, care a moştenit anumite tare ale trecutului, care s-a agăţat cu voracitate de funcţii şi de scaune care să-i ofere un statut social, pentru a rezolva anumite interese de grup din cercul dumnealui de acoliţi. Cred că în UNPR Olt sunt doar doi oameni de calitate”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.