Program special de Rusalii pentru spitale

Program special de Rusalii pentru spitale

296
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au anunţat că în perioada 2 – 4 iunie a.c, unităţile sanitare doljene vor funcţiona cu program de zile libere. Pentru că ambulatoriile de specialitate ale spitalelor nu lucrează, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată prin intermediul unităţilor de primiri urgenţă şi a camerelor de gardă. În ceea ce priveşte municipiul Craiova, non-stop se va acorda asistenţă medicală la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova, la Camera de Gardă a Spitalului Clinic  de Boli Infecţioase din Craiova şi la Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

În mediul rural, fără întrerupere vor funcţiona centrele de permanenţă din localităţile Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzeşti-Frăţila, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa şi Sadova.

În ceea ce priveşte Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD, apelabile la numărul de telefon 112, acestea vor avea program normal de lucru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.