Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, arestat pentru 20 de...

Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, arestat pentru 20 de zile

315
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, este acuzat de luare de mită în formă continuată, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 350 de euro.

Studenţii ştiau că dacă vor să promoveze examenele trebuie să plătească pentru asta.Pprodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, le cerea pentru o notă de 5 sau 6  suma de 50 de euro, iar pentru o notă mai mare de 100 de euro. Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie au pus al cale un flagrant, iar profesorul a fost prins chiar în timp ce primea mită 350 de euro.

Profesorul a declarat că este nevinovat în faţa instanţei. Magistraţii Tribunalului Dolj l-au arestat aseară pentru 20 de zile. Florin Gorunescu este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Dacă va fi găsit vinovat riscă între 3 şi 12 ani de închisoare. Imediat după ce profesorul a fost reţinut, alţi studenţi au depus denunţuri împotriva acestuia.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.