Judetul adus cu arcanu sa zbiere: ” Olguta Olguta”

Judetul adus cu arcanu sa zbiere: ” Olguta Olguta”

499
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

In aceasta seara in cartierul Craiovita Noua, au fost adusi circa 3000-3500 de oameni, imbracati cu tricourile USL si inscriptionate cu primarii satelor/comunelor de unde provin pentru a striga la unison: Olguta Olguta.

Pe scena au fost prezenti: Prim-ministrul Victor Ponta, Ministrul Rovana Plumb, Darius Valcov, Zgonea Valeriu, Mihai Voicu si Olguta Vasilescu.

Ministrul in Guvernul Romaniei, Rovana Plumb a avut un discurs tendentios catalogandu-l pe actualul primar drept interlop si spunand: „Antonie Solomon trebuie sa dispara”



10 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1233

    Miloaga si sa para ceea ce nu este ca de obicei

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-04-2011
    Mesaje
    18

    Da astia nu stiu decat sa-l combata pe Solomon. Ei nu vad ca din mainile lui chiar iese ceva? Nu au ce sa se laude si nu fac altceva decat sa-l atace pe solo. E cel mai tare primar. Nu au ce sa-i faca. A se vedea si statistica craiovaforum. tot el. trebuie sa termine ce s-a inceput.

    contact: 0763 667 125
  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    683

    Practicile astea mitingiste, cu aducerea de simpatizanti (evident platiti macar cu o bere si un mic) la manifestatii se practica pe intreg globul: din SUA pana in China. Ce este jenant este aruncatul cu noroi in adversar (practica deasemenea „globalizata”). Nu ca as fi de partea primarului-puscarias, dar astfel de cuvinte grele nu-i scad voturile unuia si nu-i cresc voturile celulalt. Cei care gandesc asfle au minte de gaina (am zis gaina, nu cocos ) si nu prea merita sa conduca o comunitate.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  4. #4
    Helper
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2147

    Si eu am observat ca majoritatea campaniei lu` tanti asta s-a bazat pe ideea solomon e foarte naspa, mai bine ma alegeti pe mine. intr-adevar, nu a mai fost primar pana acum, nu ar avea multe lucruri pe care sa spuna ca le-a facut. bun. da asta nu inseamna ca tema ei principala de campanie e sa il faca de cacao pe alalalt. nu zic, a si prezentat proiecte si alte prostii, dar la mine cum dracu s-a intamplat de au ajuns numai scrisori in care il critica pe solomon, postari pe blog in care se plangea de solomon, articole in care zicea ca vrea ala sa o violeze sau mai stiu eu ce. mi se pare penibil

  5. #5

    Mesaje

    […] multe amănunte si galerie foto aici Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this […]

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     24-07-2006
    Mesaje
    155

    penibila e doamna olguta . Se vede ca nu e din craiova . Sa dus in pielesti robanesti si a luat taranii cu autobuzu sa vina la concert . Rusine …

  7. #7
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-11-2005
    Locatie
     cum dai coltu' , pe dreapta
    Mesaje
    811
    Citat Mesaj initiat de DennyS
    penibila e doamna olguta . Se vede ca nu e din craiova . Sa dus in pielesti robanesti si a luat taranii cu autobuzu sa vina la concert . Rusine …

    ca i-a dus la concert nu e nimic, dar unii ii iau cu masina si ii duc la sectia de votare si pe drum le spala creieru

    Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.
  8. #8
  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-04-2008
    Mesaje
    8

    daca faci ca solomon strazile din bresti si mai ales canalizarea sigur te voteaza cartieru bresti
    nu e nimic facut aici si platim impozite pe terenuri si case ca toti cetateni craiovei
    macar sa ne dati barcii sa putem iesi de aici „)))))))))

  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     21-03-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    178

    Sambata am retrait vremurile de acum 8ani.Ponta este mai rau ca Nastase si Iliescu.La venirea sa la Craiova a fost mobilizata toata militia -la fiecare colt de strada si intersectie. Au fost adusi aplaudaci si trompetisti din tot judetul .Pentru 2 mici si o doza de bere au scandat la unison pentru – intoarcerea ROMANIEI cu 10 ani in urma- ca pe vremea lui Iliescu. Pacat ca tinerii din Craiova se lasa prostiti de astfel de partide – dupa care vor fi marginalizati si dati uitarii. Cu alte cuvinte … nu vreau sa cred ca tara asta se va intorce la vremurile,,demult apuse.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.